Schildersbedrijf Vakschilders Ermelo

Prachtig resultaat

Sinds enkele jaren hebben wij eindelijk ons droomhuis gevonden. In de Veluwshof in Ermelo vonden wij het huis waar we samen oud willen worden en waar we, zolang er natuurlijk geen gekke dingen gebeuren, blijven wonen. Het huis en de locatie ervan heeft namelijk alles: we wonen er prachtig, er is meer dan genoeg te beleven voor de kinderen in de omgeving en werkelijk alles zit in de buurt. Het is natuurlijk wel handig meegenomen dat het huis in de buurt van ons werk zit, zodat we niet elke morgen urenlang in de auto zitten. Toen we het huis kochten, was er echter een groot probleem: aan de buitenkant zag het huis er niet al te mooi uit. De verf was er afgebladderd en dof en de gevel leek ook verrot.

Dat was voor ons een behoorlijk probleem. We hebben immers allebei een fulltime baan en ook onze kinderen hebben het erg druk. En om dan na een lange werkdag ’s avonds nog eens te gaan schilderen, zagen we niet echt zitten. Ook de weekenden zitten bij ons altijd vol met familie, vrienden en de sporten van onze kinderen. Daarom besloten we een bedrijf in te huren: Vakschilders uit Ermelo. Wat hebben we een plezier gehad van deze beslissing. De schilders van dit bedrijf hebben de nodige ervaring, werken hard en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Ze wisten precies waar ze mee bezig waren, getuige de antwoorden die een van hen gaf op de vragen van ons altijd nieuwsgierige zoontje.

Ook zorgden de mannen van vakschilders ervoor dat de gevel grondig gereinigd werd. Ook over dit werk zijn we uitermate tevreden. De gevel ziet er weer als nieuw uit en de verf heeft ons huis zo opgeknapt dat het lijkt alsof het net gebouwd is! Het was natuurlijk al ons droomhuis, maar dat het door schilderwerk en gevelreiniging nog zo veel mooier zou worden, hadden we niet durven dromen.

We hebben er dus zeker geen spijt van gehad dat we vakschilders hebben ingehuurd. Heel onze woning is aan de buitenkant opgeknapt en de hele buurt vindt ons huis nu prachtig. Sommigen overwegen zelfs om ook dezelfde schilders in te huren. Niets dan lof dus over vakschilders!

Dit bericht werd geplaatst in Schildersbedrijf. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s