Review Vakschilders

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het verbouwen van mijn woonkamer en was ik niet meer tevreden over de kleur van mijn muren. Dit heb ik met vrienden besproken en daar hoorde ik de naam Vakschilders. Op internet ging ik rondstruinen en vond de site van Vakschilders. Dat zag er veelbelovend uit. Ook ben ik nog langsgegaan bij een vriendin die ze had aangeraden en vond de muren die zij had laten schilderen er heel mooi uit zien. Op de site van Vakschilders las ik dat ze milieubewust te werk gaan, dat is voor mij erg belangrijk. Het is tegenwoordig duidelijk dat het steeds slechter gaat met het milieu, dus ik vind het een goed initiatief dat ze daarop inspelen. Een afspraak maken ging snel en de service was erg goed, mijn muren zijn erg mooi geworden.

Het kostte mij dan ook niet veel tijd om voor mijn buitenschilderwerk een bedrijf te zoeken. Ik kwam meteen weer uit bij Vakschilders. Ik woon in een bosrijke omgeving en de verf van mijn kozijnen en tuindeur begon af te bladderen. Toen ik in deze villa ging wonen waren de kozijnen en voordeur in kleuren geschilderd die ik niet mooi vond. Het werd dus tijd ze in de gewenste kleur te laten schilderen.

De service van Vakschilders is erg goed. Ik heb ervaring met schilders en bouwvakkers die niet komen opdagen, of op het laatste moment een hoger geldbedrag eisen. Bij Vakschilders is dat niet het geval. Ze kwamen opdagen op de geplande afspraken en leken zeker plezier in het werk te hebben. Het is toch altijd onwennig als je iemand in huis haalt die je niet kent. Maar het zijn erg aardige mensen die professioneel te werk gaan.

Ze hebben mij van tevoren goed geïnformeerd en ik kwam dus niet voor verrassingen te staan. Alles is ook perfect afgewerkt. Een nieuwe laag verf geeft meteen een frisse uitstraling. Mijn tuin heeft nu eindelijk de uitstraling die ik wilde. Nu met dit lekkere weer blijf ik ervan genieten. Ik heb al veel complimentjes gehad van mijn buren en ze meteen doorgestuurd naar de site van Vakschilders.

Wie nog op zoek is naar een goede schilder is bij Vakschilders zeker aan het goede adres!

 

Dit bericht werd geplaatst in Schildersbedrijf. Bookmark de permalink .