Mannen, bedankt!

Na jarenlang twijfelen, heb ik sinds kort mijn eerste echte eigen woning. Ik heb natuurlijk eerder wel gestudeerd, maar ben daarna netjes terug bij mijn ouders gaan wonen en heb werk gezocht in die omgeving. Steeds meer begon het echter te kriebelen en wilde ik een leven voor mezelf op gaan bouwen. Toen ik werk in de buurt van Ermelo kon krijgen, besloot ik dan ook om er voor te gaan en om ook huisvesting te gaan zoeken in die buurt. Die vond ik al snel in een appartementencomplex in Parc Viventra; een prachtig wandelpark tegen de Veluwse bossen aan. 

Ik moet toegeven dat alles in ons appartementencomplex goed geregeld is. De appartementen zien er prima uit en ook de omgeving is mooi en goed onderhouden. Bovendien wordt alles op tijd gecontroleerd en aangepast. Zo heeft ons gehele complex een meerjaren onderhoudscontract met Vakschilders, een schilderbedrijf uit Ermelo. Overigens werkelijk waar een fantastisch schildersbedrijf. Ik weet niet of het toevallig was of dat het altijd zo gaat, maar zodra de verf doffer begint de worden, gaat er gewoon een laagje over heen. Bovendien komen mannen van het bedrijf regelmatig controleren of alles er nog keurig uit ziet. Ik heb bij wijze van spreken geen tijd om een mankement te melden, want tegen de tijd dat ik iets zie en wil gaan bellen, hebben ze het zelf al in de gaten en zijn ze al aanwezig. Dat al ook de reden zijn dat ons appartementencomplex er altijd zo netjes geschilderd uitziet.

Laatst was er een vriendin van me op bezoek en ook zij was het opgevallen dat het er allemaal zo keurig uitzag. Ze dacht zelfs dat er net geschilderd was, terwijl dat helemaal niet het geval was. Zelf woonde ze ook in een appartementencomplex elders en dat werd volgens haar een stuk minder bijgehouden. Ik kan dus niets anders dan zeer positief zijn over de vakschilders. Ze doen niet alleen hun werk goed en zorgvuldig, ze zijn ook nog eens erg secuur wanneer er iets mis is. Dat komt natuurlijk ook door de controle die ze uitvoeren en doordat we een meerjaren onderhoudscontract hebben, maar ze doen echt prima werk. Het werkplezier spat ervan af als ik de mannen de buitenmuren van onze appartementen weer eens zie schilderen. Mannen, bedankt! Jullie doen fantastisch werk.

Dit bericht werd geplaatst in review, Schildersbedrijf. Bookmark de permalink .