Tot op de dag van vandaag geen spijt!

Enkele jaren gelden hebben mijn vrouw en ik ons bedrijf gekocht en besloten we het wat rustiger aan te gaan doen en wat meer te gaan genieten van ons leven. We kochten een prachtige vrijstaande woning aan de Zeeweg in Ermelo. We vonden het heerlijk om zo vlak bij het water te gaan wonen. Er moest echter wel het nodige gebeuren aan ons huis en omdat we tijd genoeg hadden, besloot ik dat zelf te doen. We hoefden immers pas maanden later ons oude huis uit. 

Langzaam maar zeker, begon onze nieuwe woning er steeds mooier uit te zien. Voor de kers op de taart besloten we echter om een bedrijf in te huren. Onze woning had namelijk, in onze ogen, ouderwetse kleuren aan de buitenkant en we wilde wat frissere modernere kleuren. Daarom besloten we om de gehele buitenkant van de woning te gaan schilderen. Dit hadden we natuurlijk ook zelf kunnen doen, maar omdat ik uit ervaring weet dat goed schilderen lastiger is dan het lijkt, besloten we toch maar om een bedrijf in te huren. De buitenkant van onze woning is immers ons visitekaartje en dat moet er goed uitzien. Na wat gezoek op internet kwamen we het bedrijf Vakschilders.nl uit Ermelo tegen. Een bedrijf dat niet alleen gespecialiseerd is in het schilderen van huizen, maar ook in behangwerk , product en kleuradvies, het herstellen van water- en brandschade, het zetten van glas en nog vele andere dingen. We besloten met dit bedrijf in zee te gaan en daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad; wat een puik werk hebben deze mannen geleverd.

Allereerst waren de mannen die bij ons het huis kwamen schilderen echt harde werkers. Geregeld sloegen ze zelfs een kop koffie of een biertje af omdat ze de klus zo snel mogelijk klaar wilden hebben. Het mooi is dat dit harde werken van Vakschilders.nl niet ten koste ging van de kwaliteit. Het resultaat van het schilderwerk mag er namelijk echt wezen. Ons huis valt echt op in de buurt en dat komt niet alleen door de mooie kleuren, die op advies van Vakschilders.nl zijn uitgekozen, maar ook door de nette wijze waarop er geschilderd is. Al met al zijn we zeer tevreden en weten we waar we moeten zijn als we nog eens schilderwerk hebben!

Dit bericht werd geplaatst in Schildersbedrijf. Bookmark de permalink .