Zelfs onze klanten viel het mooie schilderwerk op!

Enkele jaren geleden zijn wij gestart met ons eigen bedrijf. We begonnen, zoals velen, vanuit ons eigen huis en hebben ontzettend veel tijd en geld gestoken in het opzetten van ons mooie bedrijf. Gelukkig had dit ook effect en voordat we het goed en wel beseften, groeiden we uit onze voegen en moesten we op zoek naar kantoorruimte. Het bedrijf was namelijk te groot geworden om vanuit huis te werken. We vonden een prachtige kantoorpand, met als enig nadeel dat het een behoorlijk stuk rijden was vanaf ons huis. Ook dit pand werd in de loop der tijd echter te klein voor ons bloeiende bedrijf en net toen we ons wilden gaan oriënteren op een nieuw bedrijfspand, bleek dat de gemeente het bedrijvencomplex waar ook ons pand in gevestigd was, wilde gaan opkopen. Dat leverde ons een leuk zakcentje op en daarom konden we een mooie kantoorvilla in de Rietlaan te Ermelo kopen. Het zag er prachtig uit en was bovendien ook nog eens vlakbij ons huis.

De kantoorvilla zag er zo goed uit, dat we er in principe direct konden intrekken. Het schilderwerk aan de buitenkant was echter niet helemaal naar onze zin. Het zag er best goed uit, maar dat was voor ons niet goed genoeg. We beseften immers dat de buitenkant van de villa het visitekaartje en de showroom van ons bedrijf was. Daarom vonden we het belangrijk dat dit er perfect uitzag. We hadden al goede ervaringen met een schildersbedrijf uit Ermelo, Vakschilders genaamd. De beslissing was dan ook snel genomen en dit bedrijf nam het buitenschilderwerk van onze kantoorvilla voor haar rekening. Het viel ons op hoe snel alles geregeld was. Voordat we het goed en wel beseften waren er al werklui van het bedrijf bezig met schilderen. Natuurlijk werd er eerst uitgebreid met ons overlegd over de eventuele mogelijkheden en werden we ook vooraf goed geïnformeerd over de kosten.

Binnen no-time was alles geregeld en konden we met gepaste trots klanten vragen om op bezoek te komen in onze villa. Ook onze klanten vonden het schilderwerk prachtig en menigeen viel het direct op dat de kantoorvilla zo netjes en mooi geschilderd was. Meerdere klanten vroegen dan ook welk schildersbedrijf dit voor haar rekening had genomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over het geleverde werk van de vakschilders!

 

Dit bericht werd geplaatst in Schildersbedrijf. Bookmark de permalink .